Candide madrasser för spjälsäng

7B0A3051

Candide madrasser för spjälsäng finns i åtta olika kvalitetsmadrasser med unika egenskaper för att passa varje barns behov. De är uppdelade i tre olika kategorier Standard, Teknisk och Natur. Samtliga madrasser har 5 års garanti. 

STANDARD

Bland standardmadrasserna hittar du “Antibakteriell” och Sommar/Vinter Årstid”. De är enkla till sina funktioner men med hög densitet och överdrag som är avtagbara och tvättbara. Överdragen är behandlade så att kvalser inte trivs. De är tillverkade i noga utvalda material och framtagna för att vara skonsamma, mjuka och ge barn en riktigt god natts sömn!


Candide Madrass Antibakteriell är tillverkad av skum i polyuretan med en densitet på 16 kg/m3. Den fungerar för barn upp till  för att garantera bästa sömnen för barnet.

Unikt för Candide Madrass Sommar/Vinter – Årstid är att ena sidan är vadderad och är extra varm och skön på vintern. Den andra sidan av överdraget är svalare och är skön och behaglig under sommaren och varmare månader.

 

TEKNISK

Candides tekniska madrasser för spjälsäng är vändbara madrasser med olika densitet på de olika sidorna som anpassas efter att barnet växer och ökar i vikt. De är alla behandlade så att de är antikvalster och antibakteriella. Madrasserna inom kategori Teknisk har alla varsina unika funktioner.


Candide Madrass Latex Vändbar – Växa är unik med sina två sidor med olika densitet. Madrassen är tillverkad med olika fyllning för att kunna anpassas efter barnets vikt. Den ena sidan är tillverkad i polyretanskum med densitet 16kg/m3 och passar barnen upp till att de är ca 1 år gamla. Den andra sidan har en mikroperforerad latexbas på 2 cm med densitet 65kg/m3 och passar från att barnet är ca 2 år gammal och fram till att de växer ur.
Candide Madrass med spjälskydd – Sleep Safe har en bumper i mjukt skumgummi med ett yttertyg i andningsbart 3D-mesh på ena sidan. Yttermaterialet i 3D-mesh har god luftgenomströmning och gör att barnet kan andas igenom om de hamnar med ansiktet mot. Kantskyddet gör madrassen extra säker, ger en ombonad känsla och skyddar barnet från att slå i de hårda sidorna på spjälsängen. Det sätts enkelt på och tas av med hjälp av en dragkedja. När barnet växer tar man av kanskyddet och vänder man på madrassen. Den andra sidan har en fastehet/densitet på 24 kg/m3 som passar bättre för det större barnet, från ca 9 månader upp till att de växer ur.
Madrassens överdrag är hypoallergen och framtaget för att vara extra skonsam vid överkänslighet.

Candide Air Madrass – Cirkulation är en av många produkter i Candides Air sortiment. Madrassen är tillverkad i polyretanskum och har en densitet på 16kg/m3. Madrassen är uppbyggd som en bivaxkaka med luftkanaler vilket gör att luft kan cirkulera genom madrassen och hålla den frisk och sval. Madrassens överdrag är tillverkat i 3D mesh som är ett andningsbart material som släpper igenom luft och gör att barnet kan andas igenom om de hamnar med ansiktet mot madrassen. Candide Air Madrass – Cirkulation är behandlad och är antibakteriell och antikvalsteri.

 

NATUR

Candides madrasser i kategori Natur är alla tillverkade i natur- och miljövänligt material. Det gör dem naturligt antibakteriella och kvalsterfria! Naturmaterial som bambu och lyocell (tensel) leder bort fukt och reglerar temperaturen genom att de andas. 
 Candide Madrass Bambu – Zen är en av madrasserna i kategori Natur och är perfekt för överkänsliga barn. Madrassen är tillverkad i plolyretanskum med en densitet på 20kg/m3. Överdraget är avtagbart och tvättbart, tillverkat i 55% bambuviskos och 45% polyester vilket gör det extra mjukt och behagligt för barnet att sova på. Bambu har naturligt antibakteriella egenskaper, och madrassöverdraget ger en miljö där kvalster inte trivs.
Candide Madrass Natur – Fresh är tillverkad i polyretanskum med en densitet på 20kg/m3. Madrassens överdrag innehåller Tencel, en miljövänlig, ren och mycket mjuk fiber som kommer från eukalyptusträd. Tencel är ett material som andas och transporterar bort fukt, vilket ger en behaglig sovkomfort. Det känns svalkande på sommaren och värmande på vintern. Tencel är också naturligt antibakteriellt och fritt från kvalster, vilket gör att madrssen passar extra bra till överkänsliga barn.  
Unikt för Candide Madrass Latex vändbar – Tensel är det miljövänliga överdraget tillverkat i naturmaterialet Tencel (lyocell) och att madrassen är vändbar. Ena sidan är tillverkad i polyretanskum med en densitet på 16kg/m3 och passar barn upp till 8-9 mån. När barnet växer vänder man på madrassen. Den andra sidan är tillverkad i polyretanskum med en densitet på 65kg/m3 och mikroperforerad latex.
Madrassens överdrag är temperaturreglerande och naturligt antibakteriell och kvalsterfri då det är tillverkat i 25% Tencel (lyocell).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hitta oss