om doomoo

se produkter

Doomoo är ett varumärke från det belgiska företaget Delta Diffusion. Det är ett familjeföretag som sedan 1990 erövrat världen med sina innovativa produkter för baby, barn och föräldrar. De har även varumärket Doomoo Basics, tidigare kallat Delta Baby.

”Sensation attitude”
Mjukt och bekvämt är Delta Diffusion ledord och en viktig ingrediens i alla Doomoo-produkter, från filtar till badhjälpmedel. Delta Diffusion jobbar kontinuerligt med att vidareutveckla materialen i produkterna. Ett exempel är de minimala EPS-kulor som gör Doomoos amningskuddar, gravidkuddar och sittpuffar unikt mjuka och formbara.

Design
För Delta Diffusion är designen lika viktig som komforten. Doomoos textilier är både fantasifulla och vackra att se på. Och designen spelar stor roll för hur vi använder produkterna, de ska vara attraktiva och fungera i våra hem. Många av Doomoos motiv är hämtade från naturen.

Säkerhet
Säkerheten är avgörande. Allt som tillverkas av Delta Diffusion under varumärket Doomoo har genomgått omfattande tester utförda av internationella säkerhetsinstitut. Delta Diffusion tar aldrig några risker vad gäller produkternas säkerhet.

Hemsida: www.doomoo.com