Vår Story

RollAbout startades 2006 av Linda Norrwie. Idag har vi ca 250 produkter i vårt sortiment, som säljs i över 300 butiker i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vi levererar våra varumärken och produkter med exklusivitetsavtal, till baby, barn- och inredningsbutiker i hela Skandinavien.

Vårt mission

God design är en självklarhet för oss, liksom att våra produkter alltid håller högsta kvalitet och uppfyller våra höga säkerhetskrav. Samtliga produkter är säkerhetstestade enligt europeisk standard så att du som återförsäljare och förälder kan känna dig trygg. Hos RollAbout hittar du baby- och barnprodukter som underlättar för dagens familjer i vardagen och på resan. 

Våra värderingar

Många av våra produkter är utvecklade i nära samarbete med läkare, barnmorskor och andra experter inom barnvård, och baseras på den senaste forskningen. De flesta av produkterna tillverkas inom Europa, av miljövänliga material och under rättvisa förhållanden. 

Våra små är det viktigaste vi har!

Vi har ett brett sortiment specialistprodukter som hjälper barn och deras föräldrar med produkter vid skallasymmetri, amningshjälp vid reflux, värmekuddar som underlättar vid kolik, sömnhjälpmedel, liggstöd för att ge barnet en säker sömn och mycket mer.

Se sortiment

Avisen – Intressant läsning!

I Avisen hittar du som företag och privatperson både matnyttigt och information. Vi samlar inlägg om våra nyheter, reportage, tips&trender, aktiviteter och vad vården säger.

Se inlägg

Linda Norrwie
VD / Grundare

Helene Wiklund
försäljning / inköp

Sofie Männistö
marknad

Följ oss!