om bblüv

se produkter
bbluv ultrasonik eltandborste barn
Justerbar Duschskarm Rosa
bbluv Tallrik Antispill Aqua
bbluv Elektrisk Nagelfil

bblüv är ett Kanadensiskt varumärke med produkter till små barn. Det berör moderna och smarta produkter inom kategorierna äta, bada och sköta. bblüv föddes ur en frans-kanadensisk familjedröm. Trebarnsföräldrar med bakgrund som ingenjörer utvecklades smarta och innovativa produkter av de senaste trenderna inom teknologi. Att exempelvis kunna befinna dig på andra sidan staden och kunna övervaka ditt barn via en App i mobilen. Suveränt!

Mata-produkter
bblüv´s mata-produkter innehåller produkter som hjälper dig i varje skede av ditt barns utveckling. Från mattallrikar med Antispill-effekt, Antispill-mugg med 4 funktioner i ett till haklappstallrik där du kan mata ditt barn direkt från haklappen för att sedan vika ihop den när du är klar!

Sköta

bblüv vet hur viktigt ditt barns välmående är för dig. Det är därför bblüv´s sköta-produkter är högkvalitativa med den senaste tekniken för att tillgodose ditt barns behov. Inom sköta kategorin finner du produkter som Elektrisk nagelfil, som hjälper dig att klippa din bebis känsliga naglar helt smärtfritt. Du finner även en portabel sterilizer som är kliniskt beprövad och drivs av samma effektiva teknik som används på tandläkarmottagningar som steriliserar bort 99,9% av alla bakterier. Du finner även innovativa nattlampor så som Nattlampa 3-i-1 som är en multifunktionell nattlampa som även fungerar som sömntränare, bright-light och väckarklocka i samma produkt!

Bada

Med bblüv´s bada-produkter blir badstunden lite roligare. Från supersöta badleksaker Mix´n`Match som ditt barn enkelt kan vrida isär och skapa egna fantasidjur som kan spruta vatten från dess ögon och munnar. Badleksakerna flyter i vatten och hjälper ditt barn att utveckla hand-öga-koordinationen. Till bblüv´s justerbara duschskärm som förhindrar att vatten och shampo droppar in i ditt barns ögon och öron och ni slipper fler svidande ögon.

bbluv Babymonitor Appstyrd
Badrumspall Hopfallbar Barn Gra
Nattlampa Uggla med Touch och Fjarrstyrning