OM candide

se produkter

I mer än 20 år har franska Candide Baby Group erbjudit kvalitativa babyprodukter, produkter som utvecklats och blivit allt mer innovativa för varje år.

Candide är hängivna uppdraget att utveckla de bästa produkterna för små barns välbefinnande, där erfarenhet, trygghet, kvalitet och säkerhet är ledord. RollAbout jobbar mestadels med Candie Expert Range, Candides allra bästa produkter för baby och barn. Men senare år även Candides exklusiva madrasser, med tillverkning i Frankrike och fem års garanti.

Kreativitet, utveckling och säkerhet
Candides designteam utvecklar produkter som är innovativa, sätter trender och uppfyller användarnas förväntningar. Candide arbetar med den senaste tillverkningstekniken och kan snabbt ta fram prototyper och sätta nya produkter på marknaden. Man jobbar ständigt med att söka efter nya material och processer för en kontinuerlig utveckling.

Kvalitet är högsta prioritet för Candide. Alla produkter svarar mot, och överträffar, de säkerhetsregler som finns i varje land. Produkterna genomgår de mest krävande tester, utan anmärkning varje gång. Candide har en rad utmärkelser och certifikat som intygar produkternas kvalitet och säkerhet. Candide lovar dig att deras produkter ska ha högsta tänkbara säkerhet, kvalitet och tillförlitlighet.

Många av Candides produkter är framtagna i samarbete med läkare, barnmorskor och andra experter inom barnomsorg. Produkterna bygger på den senaste forskningen på området.

Hemsida: www.candidebaby.com