BiBaBad är ett holländskt varumärke, startat av en nybliven pappa med en innovativ idé. Han ville ge sina barn möjlighet att bada badkar i duschen!

BiBaBad är nämligen något så smart som ett hopfällbart badkar för duschutrymmen och duschkabiner. Badkaret består av två delar, ett badstativ i aluminium och en badpåse. Tack vare att ramen finns i tre olika storlekar och dessutom har reglerbar längd, bredd och höjd, passar BiBaBad i alla duschutrymmen. Materialet i badpåsen är fritt från ftalater och har en ”halkfri” yta.

Läs mer..

Candides viktigaste produkter:
– Panda Babykudde, en liten och säker babykudde. Ergonomisk design med memrory foam som tryckavlastar och förebygger skallasymmetri. Fixerar inte barnets huvud och ser till att barnets raka nacklinje bibehålls. Candides verkliga storsäljare!

– Multirelax, en innovativ amningskudde med flera funktioner. Kan även användas som gravidkudde samt som babysitter och sittstöd för barnet.

– Innovativa madrasser, material som tencel och bambu med antibakteriella egenskaper och där kvalster inte trivs. Flera av madrasserna har funktioner som gör att de växer med barnet.

– Air – en kollektion som andas. Det nya ytmaterialet 3D-mesh hjälper små barn att reglera temperaturen. Finns på en rad Candide-produkter från 2017.

Läs mer..

Doomoos viktigaste produkter:
– 
Amningskuddar och gravidkuddar är Doomoos storsäljare. 2016 utsågs Doomoos amnings- och gravidkuddar till Bäst i test, av den nordiska testsajten Bäst-i-test.se

– Doomoo Sittpuff Coocoon har smart dubbelfunktion, det är en kombinerad babysitter och sittkudde som kan användas från nyfödd tills barnet väger 30 kg.

– Snoogy ger värme och trygghet. Snoogy är en supermjuk värmekudde, speciellt utvecklad för barn. 

Läs mer..

Lullaloves viktigaste produkter:
-Mr B serien: Produkter tillverkade i kontrastfärgerna vitt, rött och svart som små barn reagerar på och kan fästa blicken. Det främjar barnets visuella utveckling. 

-Haklapp med bitis i gummi och trä.

-Scarf med träbitis: bitring och dregelhaklapp.

-Träbilarna i ODA-serien som har 3-i-1 funktion som billeksak, bitring och skallra.

-Napphållare med träbitis: Håller koll på nappen och stimulerar när tänderna är på väg ut hos barnet.

Läs mer..

Pabobos viktigaste produkter:
– 
Kramvänliga nattlampor: Innovativa lampor som ger behagligt ljus, samtidigt som de kan hållas i famnen av små barn och ge dubbel trygghet. Finns bl a i form av Barbapapa och en rad fina djur.

– Lampor med ljud och bild: Pabobo Star Projector har formen av ett gosedjur, samtidigt som den ger ett behagligt nattljus, projicerar en vacker stjärnhimmel i barnets rum och spelar en rogivande melodi. 

– Vitt brus: Den senaste forskningen visar att barn sover tryggare till ett svagt bakgrundsljud, sk vitt brus. Det finns i flera av Pabobos nyheter som kommer under 2017.

Läs mer..

SootheTIMEs viktigaste produkt:
– En innovativ och funktionell haklapp med avtagbara ärmar.
Ärmarna sitter fast med kardborreband och du väljer själv när de ska användas och inte. Haklappen har en rejäl uppsamlingsficka frampå magen för spill.

Läs mer..

Följ oss!