BiBaBad är ett holländskt varumärke, startat av en nybliven pappa med en innovativ idé. Han ville ge sina barn möjlighet att bada badkar i duschen!

BiBaBad är nämligen något så smart som ett hopfällbart badkar för duschutrymmen och duschkabiner. Badkaret består av två delar, ett badstativ i aluminium och en badpåse. Tack vare att ramen finns i tre olika storlekar och dessutom har reglerbar längd, bredd och höjd, passar BiBaBad i alla duschutrymmen. Materialet i badpåsen är fritt från ftalater och har en ”halkfri” yta.

Läs mer..

Mutsys historia går tillbaka till 1937 och handlar om innovation och design. 1937 började Mutsys resa när Mr Mutsaert tillverkade den första Mutsy-modellen som stod klar 1939, helt handgjord.

Idag fortsätter Mutsy att utveckla sig till att bli mer hållbar, bekväm och funktionell. Mutsy strävar alltid efter förbättringar där utmaningar ligger och de är dedikerade till att möta den utmaningen med krativitet, passion och framåttänkande.

Läs mer..

Candides viktigaste produkter:
– Panda Babykudde, en liten och säker babykudde. Ergonomisk design med memrory foam som tryckavlastar och förebygger skallasymmetri. Fixerar inte barnets huvud och ser till att barnets raka nacklinje bibehålls. Candides verkliga storsäljare!

– Innovativa madrasser, material som tencel och bambu med antibakteriella egenskaper och där kvalster inte trivs. Flera av madrasserna har funktioner som gör att de växer med barnet.

– Air – en kollektion som andas. Det nya ytmaterialet 3D-mesh hjälper små barn att reglera temperaturen. Finns på en rad Candide-produkter från 2017.

Läs mer..

Doomoos viktigaste produkter:
– 
Amningskuddar och gravidkuddar är Doomoos storsäljare. 2016 utsågs Doomoos amnings- och gravidkuddar till Bäst i test, av den nordiska testsajten Bäst-i-test.se

– Doomoo Sittpuff Coocoon har smart dubbelfunktion, det är en kombinerad babysitter och sittkudde som kan användas från nyfödd tills barnet väger 30 kg.

– Snoogy ger värme och trygghet. Snoogy är en supermjuk värmekudde, speciellt utvecklad för barn. 

Läs mer..

bblüv´s viktigaste produkter:
-Mata produkter: Tallrikar, muggar och haklappar med Antispill-effekt tillverkade i slitstark, fläckbeständig och livsmedelsgodkänd silikon. Lätta att rengöra, mögelfria och tål diskmaskin.

-Sköta-produkter med den senaste tekniken som en babymonitor som du styr via en App från din mobiltelefon. Elektrisk nagelfil som hjälper dig att klippa din bebis känsliga naglar helt smärtfritt.

-Bada-produkter som gör badstunden roligare för dig och ditt barn..

Läs mer..

Pabobos viktigaste produkter:
– 
Kramvänliga nattlampor: Innovativa lampor som ger behagligt ljus, samtidigt som de kan hållas i famnen av små barn och ge dubbel trygghet. Finns bl a i form av Barbapapa och en rad fina djur.

– Lampor med ljud och bild: Pabobo Star Projector har formen av ett gosedjur, samtidigt som den ger ett behagligt nattljus, projicerar en vacker stjärnhimmel i barnets rum och spelar en rogivande melodi. 

– Vitt brus: Den senaste forskningen visar att barn sover tryggare till ett svagt bakgrundsljud, sk vitt brus. Det finns i flera av Pabobos nyheter som kommer under 2017.

Läs mer..

Bellamy´s viktigaste produkter:
– Innovativa, unika och modulära spjälsängslösningar, så kallade multimöbler som växer med barnet.
Modern och minimalistisk design med en skandinavisk touch samt med unik funktionsdesign. Det självklara valet för den miljömedvetna familjen.

Läs mer..

Tinéos viktigaste produkter:
– Resa produkter: Skötväskor med flera smarta funktioner. Bilaccessoarer som Solskydd som man drar på fönsterkarmen likt en strumpa.

– Madrasser till spjälsäng och juniorsäng i flera olika varianter. 

Läs mer..

Följ oss!