Doomoo Amningskudde Bäst i Test 9 år i rad!

Avisen bb family doomoo amningskudde


DOOMOO AMNINGSKUDDE BÄST-I-TEST 9 ÅR I RAD

Det är underbart att kunna amma sin bebis. En bra förutsättning för amningen är att bland annat hitta en avslappnad position, vara i en lugn miljö och givetvis en hungrig bebis. Doomoo´s professionella amningskudde kan vara till stor hjälp vid amningen, säger Mathilda Jaktland Hagman, som är legitimerad barnsjuksköterska.

BRA AMNINGSPOSITION ÖKAR MJÖLKPRODUKTIONEN

Senare studier har visat att en avslappnad miljö även gynnar mjölkproduktionen, säger Mathilda. Det är därför viktigt att hitta en bra och bekväm position med ditt barn, och därför rekommenderar jag doomoo amningskudde. Dess form och fyllning ger ett riktigt gott stöd och minskar därmed belastning på axlar, nacke och rygg.

DOOMOO, ERGONOMISK KUDDE

Den ergonomiska runda formen gör att den inte behöver knytas eller byta sida när du byter bröst. Doomoo kudden möjliggör att barnet kan komma tätt intill bröstet, vilket är en förutsättning för amningen fortsätter Mathilda.

TIPS FÖR ATT FÅ AMNINGEN ATT FUNGERA

  • Bra position: Hitta den position som passar dig och ditt barn. Viktigt att du är avslappnad med axlar, nacke och rygg. Barnet ska även ligga bekvämt, tätt och nära bröstet.
  • Bekvämt, lugn och ro: Hitta rutiner med ditt barn och avsätt tid till amning. Barnet behöver också ro vid amning. Ha tålamod och ta dig tid.
  • Amma kontinuerligt, ofta och massera: Ju oftare du ammar desto mer mjölk produceras. Vill ditt barn småäta, var noga med att massera de yttersta mjölkkörtlarna för att även de ska tömmas. Du ska amma när barnet vill men även när du behöver tömma brösten.

DOOMOO KUDDE MED FLERA FUNKTIONER

En annan stor fördel med doomoo kudden är att den har så många andra bra funktioner, fortsätter Mathilda. Den är perfekt att använda när du magtränar ditt barn, då tränas både nacke och rygg. Kuddens runda form gör den perfekt att använda när barnet börjar kunna sitta. Kudden omsluter då barnet och ger sittstöd, men tillåter att barnet själv tränar magstödet. Den förhindrar därmed att barnet faller på hårt golv, fortsätter Mathilda.

Klicka HÄR för att läsa hela annonsen och läsa BB Stockholm Family Magazine.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hitta oss