Candide Air Madrasskydd Bäst i test bland madrasskydd 2019 – Barlandet.nu

Candide Air Madrasskydd

Barnlandet.nu har testat sig igenom flera madrasskydd för spjälsäng i olika priklass och funnit Candide Air Madrasskydd som en av favoriterna! 

Candide Air Madrass skydd är ett säkert dra på lakan som träs runt madrassen så det får spänst och inte kan hamna runt barnet. Ytan är tillverkad i 3D mesh och andas. Det ger barnet en behaglig sovtemperatur och minskar andningsrelaterade problem om barnet hamnar på mage med ansiktet ner i madrassen.

Resultatet från att ha testat Candide Air Madrasskydd var otroligt positiv och bedömningen lät enligt nedan;

“Specialaren är ett fantastiskt madrasskydd i 3D-meshtyg. Den gör vilan och sömnen behaglig för barnet tack vare det smarta materialet som andas och gör att kroppstemperaturen regleras.

Undersidan på skyddet är vattentätt, vilket förhindrar att väta sugs upp av madrassen och den skyddar alltså madrassen på ett optimalt sätt. Den går även att enkelt tvätta i tvättmaskinen.

Candide Air är varumärkets madrasskydd som inte är tillverkat i bambu utan av ett 3D-meshmaterial som andas. Det ger barnet en balanserad och behaglig temperatur i sängen.

Modellen är ett dra-på-lakan som ligger spänt och förseglat över madrassen. Undersidan är ett mycket tunt polyestermaterial som är vattentätt och och förhindrar vätska att rinna ner i madrassen.

Skyddets yta är väldigt mjuk och skön att ligga på och barnet kommer varken bli för varmt eller för kallt eftersom 3D-meshmaterialet ger en bra luftgenomströmning.

Vi gillar även att man enkelt kan slänga in madrasskyddet i tvättmaskinen och tvätta i 30 grader. Måtten ligger på 120 x 60 cm och priset landar på cirka 360 kronor.” – Barnlandet.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hitta oss