Mutsys historia går tillbaka till 1937 och handlar om innovation och design. Detta DNA gör det möjligt för Mutsy att se mot framtiden och den samtida livsstilen i vårt ständigt växande samhälle.

”Hållbarhet”
Miljön är viktig, så målet är att tillverka 100% återvinningsbara barnvagnar till 2030. Fram till dess har Mutsy åtagit sig att minska deras ekologiska inverkan. För varje Mutsy-vagn som säljs planteras och vårdas ett träd i Brasilien, där regnskogarna är i stort behov av restaurering. Mutsy har även åtagit sig en hållbar förpacknings- och avfallsminskningspolicy för att skydda miljön för framtidens generation.

Säkerhet och funktionalitet
Mutsy barnvagnar prioriterar säkerhet och funktionalitet för dagligt bruk, och kombinerar lätta, enkla hopfällbara system med snygg, ergonomisk design. Alla Mutsys produkter har snygga, användarvänliga funktioner som tillgodoser behoven hos moderna och ambitiösa, nyblivna föräldrar.

Modern och snygg design
Mutsys kännetecken har alltid varit god och snygg design som passar den Nordiska marknaden. Ett “Must-have” barnvagnsmärke för moderna föräldrar som ställer krav på säkerhet, design och funktion. PMG, en framgångsrik holländsk cykeltillverkare, har investerat förnyad passion och energi i varumärket Mutsy.

Hemsida: www.mutsyworld.com