Multifunktionell air-bädd från prematur

Candide Morpho One är en patenterad ergonomisk sovmadrass/bädd för barn från prematur. Den placeras i spjälsängen och fästs med justerbara band runt madrassen eller används som madrass i en djupare liggvagn. Liggstödet är av memory foam som med kroppsvärmen formar sig ergonomiskt efter barnet. Den är testad och framtagen i samråd med neonatalavdelningen i Angers, Frankrike.

Candide Morpho One är en multifunktionell air-bädd/sovmadrass som passar från prematur tills barnet växer ur. Madrassen är tillverkad i memory foam som, med kroppstemperaturen, ergonomiskt formar sig efter barnet. Madrassen har även ventilationshål som bidrar till att luft kan cirkulera genom madrassen.

Huvuddelen har har en lutning på 15 ° som underlättar barnets andning och matsmältning och en fördjupning i madrassen som tillsammans med materialet, memory foam, motverkar skallasymmetri (platt huvud) och håller barnets luftvägar fria.

Madrassens överdrag är behandlat med 100% naturliga probiotiska bakterier, vilket för bort de oönskade bakterierna i barnets sov miljö. Probiotiska underlag är speciellt lämpade under de första månaderna, då barnet är extra känsligt för bakterier och den probiotiska behandlingen är ett naturligt sätt att göra tyget antibakteriellt. Tyget är 3D mesh som har en temperaturreglerande effekt så att barnet inte blir för varm.

Morpho One har ett magband som håller barnet på plats, ger trygghetskänsla och är behagligt vid kolik samt orolig mage samt ett justerbart band nedtill som man spänner runt en madrass för användning i spjälsäng. Madrassen går även att använda i djupare liggvagn och behöver inte extra överdrag då det befintliga enkelt går att ta av och tvätta.

Det medföljer även en kilkudde som fästs med kardborreband under madrassen. Kilkudden ökar lutningen till 30 °, vilket är lämplig vid reflux, förkylning och andra andningsrelaterade problem. Kilkudden kan användas separat i barnvagn eller andra sovplatser.

Mått: 75x35x15 cm (justerbara bandet passar madrasser/säng 60*120cm alt 70*140cm)
Tvättråd: Överdraget är tvättbart i 30 grader.
Candide Morpho One är producerad i Frankrike och har 2 års garanti.

Se produktfilmen på YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hitta oss