Candide Amningskudde Flex – Hjälpmedel vid reflux och amma tvillingar

Candide Amningskudde Flex 17
Candide Amningskudde Flex är en ergonomisk amningskudde framtagen av experter för att passa alla och till olika positioner. Den är en multipositions kudde, men extra smidig för tvillingar och barn med reflux.
Candide Amningskudde Flex består av en stadig botten i skum som fästes runt mammans midja med hjälp av ett kardborrband för att ligga direkt mot kroppen och inte glida iväg. Amningskudden har två löstagbara kuddar som fästes på ovansidan av kudden efter behov. De två löstagbara kuddarna kan placeras precis där du vill ha dem, efter behov och hur du önskar amma. Med sin stadiga botten i skum som fästes runt mammans mage, vilar barnen stabilt. Candide Amningskudde Flex ger både mamma och barn ett professionellt och stadigt stöd vid amning.

Flera användningssätt

Amma barn med reflux

Genom att placera de två kuddarna ovan varandra kommer barnet rejält upp med huvudet, ca 40graders vinkel, vilket rekommenderas vid reflux (återflöde, kräkning). Den kraftiga vinkeln gör att bröstmjölken faller naturligt och minskar risken för reflux/återflöde.

Amma tvillingar

Kuddarna kan även vändas på basen för att amma tvillingar eller ett barn vid sidan, vilket är vanligast vid dubbelamning. Basen fungerar bra även utan de lösa kuddarna, vid exempelvis liggande amningsposition. Kudden är speciellt framtagen för en funktionell amning med ergonomiskt stöd.

Se video på YouTube

Produktfakta

Färg: Vit och grå bas, löstagbara kuddar i vitt.
Mått: Bas: H 7/12cm, B 64cm, L 27cm
Material: Basens top 100% polyester, övrigt 80% polyester 20% bomull. Skum – 100% polyurethan.
Lösa kuddar – överdrag 100% bomull, fyllning 100% ployester.
Tvätt: 30 grader maskintvätt för överdraget
Rek.pris: 899 SEK

För högupplösta bilder se länk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hitta oss