Candide Multirelax Air – en hyllning lagom till internationella kvinnodagen

banner candide mrx air

Candide Multirelax Air ger extra stöd under graviditeten. Med sin 3-i-1 funktion kan multirelax air även användas som amningskudde och babysitter till spädbarnet. 

Candide Multirelax Air är en ergonomisk utveckling av tidigare multirelaxkuddar från Candide. Framtagen med memory foam på ena sidan och EPS-kulor på andra sidan, ger kudden extra stöd under graviditeten. EPS-kulorna omges av extra mjuk textil i 3D-mesch som andas och bidrar till att reglera temperaturen under natten.

Kudden är multifunktionell och kan även användas som amningskudde och babysitter med ett enkelt trepunktsbälte gömt i överdraget.

Tre funktioner

  • Gravidkudde på natten: Ger lindring vid bäckenbottensmärtor, trött arm och axel samt stöd åt rygg och knä.
  • Amningskudde: Med sin bananliknande form fungerar den utmärkt som amningskudde. EPS-kulorna flyttas enkelt runt för bästa position.
  • Babysitter: Genom att fästa ihop kudden med knappar på insidan och väckla ut det gömda trepunktsbältet ur överdraget omvandlas multirelax air till en babysitter.

Två sidor – två färger – två fyllningar

Candide Multirelax Air har olika fyllning och färg på sina två sidor. Ena sidan är extra mjukt bomullsöverdrag i vit med grå stjärnor och fylld med memory foam. Andra sidan är täckt med luftigt 3D mesch i melerad grå, fylld med EPS-kulor som kan flyttas runt för bästa komfort och stöd.

För högupplösta bilder se länk!

 

Produktfakta

Färg: Vit med grå stjärnor på ena sidan och ljust grå melerad på andra sidan. 
Längd: 
180 cm
Material: Överdrag i 70% bomull 30% polyester. Foder: 100% polyester.
Fyllning: 
100% polystyren.
Tvätt: 
30 grader maskintvätt för överdraget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hitta oss