Nyhet! Flytbädd för spädbarn i ny färg och design

Doomoo Basics Flytbädd 7 e1550588551490
Den populära flytbädden för spädbarn fylld med EPS-kulor lanseras i ny färg och design. Doomoo Basics mjuka flytbädd är ett smart hjälpmedel som samtidigt ser till barnets komfort.   Att bada ömtåliga spädbarn kan vara svårt. Doomoo Basics flytbädd kan användas i badbaljan som badstöd och mjukt underlag. Flytbädden är fylld med minimala, vattentäta EPS-kulor (frigolit). Det ger en mjuk, formbar och säker madrass för barnet att flyta på i vattnet. Föräldern får båda händerna fria, och en bekvämare ställning när barnet badas. Flytbädden är också praktisk att ha i badkaret om föräldrar, eller syskon, badar tillsammans med barnet.  Flytbädden passar från nyfödd upp till att barnet väger 8 kg. Tillverkad i fiberduk av 100% polypropen med smart upphängningsöggla. – Mjuk och bekväm för barnet – Kan användas i alla typer av bad – Ger bekvämare badställning för den vuxna     Produktfakta Ålder: Barn 3-8 kg Mått: 56×28×9 cm Material: EPS-kulor av 100% polystyren, fiberduk av 100% polypropen. Tvätt: 30 grader i maskin Rek.pris: 299 SEK

Läs mer om produkten här!

 

Läs vår artikel om hur du badar spädbarn här!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hitta oss