Nyhet! Doomoo Gravidkudde Support – Extra stöd vid bl.a. bäckenbottensmärta

Doomoo Gravidkudde Support Blomma 4

Doomoo Gravidkudde Support är en stor ultramjuk gravidkudde som ger extra komfort. Den är framtagen i samarbete med graviditetsexperter med fokus på att ge stöd åt de delar av kroppen som behöver extra support medan man ligger ner – vid vila eller sömn.

Dess ergonomiska form och fiberfyllning är noga utvecklat för att vara behjälplig under graviditeten, lindra bäckenbottensmärtor/foglossning och hjälpa vid svullna fötter. Doomoos gravidkudde support är framtagen med hjälp av bl.a. barnmorskor och gynekologer med syfte att ta fram en produkt som kan vara behjälplig vid olika problemområden.

Gravikudden ger stöd åt knä, mage, ankel och arm med ett mjukt och elastiskt tyg som omger den fasta fiberfyllningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kudden kan användas på två olika sätt:

  1. Genom att placera kudden framför kroppen mellan knän och anklar lindrar den spänningar i bäckenet och ger en bra sovposition. Genom att ge stöd till knä och ankel får bäckenet vila.
  2. Vid placering av kudden framför kroppen, under magen och mellan knäna ger den stöd för magen och möjlighet att lägga armen om. Positionen hjälper till att lindra spänningar i bäckenet och ger samtidigt stöd åt mage och arm. Det bidrar även till vila för axeln och en bra position för handleden

 

 

 

 

 

 

 

 

Överdraget är tillverkat i ekologisk bomull och kommer i två olika färg- och mönsterkombinationer: vit/ljusgrå med droppar och vit/mörk grå med blommor.

 

Produktfakta

Färg: Vit/ljus grå med droppar och Vit/mörk grå med blommor
Material: Överdrag utsida
: 95% ekologisk bomull och 5% elastan.
Överdrag insida: 95% polyester och 5% elastan.
Fyllning: Återvunnet polyester fiber
Tvätt: Överdraget kan tvättas i 30 grader i maskin

För högupplösta bilder se länk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hitta oss