RollAbout – nu med komplett utbud av babymadrasser

7B0A3027

Nyheterna för 2019 har börjat rulla in och vi går från fem till åtta högkvalitativa babymadrasser för spjälsäng. Bland tillskotten finns unika funktioner, naturmaterial och antibakteriella egenskaper. Tillsammans möter de marknadens efterfrågan på något för alla.

Vårt nuvarande sortiment har fått sällskap av tre kompletterande madrasser -antibakteriell, växa och växa tensel. Likt tidigare madrasser har de 5 års garanti, är tillverkade i Frankrike och är framtagna med hjälp av experter för bästa säkerhet och kvalitet.

 

Växa
Unikt för madrassen Växa är att den är vändbar och kan användas under hela tiden barnet växer. De olika sidorna är anpassade utifrån barnets vikt; från 16 kg upp till 65 kg. Madrassen är framtagen i mikroperforerad latex och polyeterskum som när den värms upp av kroppstemperaturen blir extra mjuk.

Överdraget är tillverkat i ett skonsamt material för att minska riskerna för allergiska reaktioner hos barnet och kan tvättas i maskin.

Fakta Candide Madrass Växa
– Vändbar madrass som växer med barnet
– Material som andas och leder bort fukt
– Naturligt kvalsterfri och antibakteriell
– Avtagbart och tvättbart överdrag

Mått: 60x120x10 cm
Densitet: 16kg/m3 – 65 kg/m3
Material: Yttermaterial i 85% Polyester 15% Viskos. Fyllning 100% polyuretanskum
Tvätt: Överdraget kan tvättas i maskin på 30 grader
Garanti: 5 år

 


Växa
Tensel
Unikt för Växa Tensel är det skonsamma överdraget som är utmärkt för barn med känslig hud. Överdraget är tillverkat i Tencel Lyocell som är ett organiskt material. Det framställs med hjälp av träfibrer från bl.a. eukalyptus som ger många fördelar; materialet andas och kan användas genom säsongerna då det reglerar temperaturen. Naturmaterial transporterar effektivt bort fukt och bidrar till en miljö där bakterier inte trivs. Tencel är naturligt antibakteriellt och kvalster fritt.

Överdraget har dragkedja och är avtagbart för tvätt.

Madrassen har två sidor anpassade för barnets olika vikt. Madrassen är tillverkad i högkvalitativt skum med densitet 16kg/m3 på den ena sidan och skum med ett lager mikroperforerad latex på andra sidan. Mikroperforerad latex är ett naturmaterial som  ett I takt med att barnet växer och ökar i vikt är madrassen vändbar och kan användas en längre tid.

Fakta Candide Madrass Växa Tensel
– Vändbar madrass som växer med barnet
– Material som andas och leder bort fukt
– Naturligt kvalsterfri och antibakteriell
– Avtagbart och tvättbart överdrag

Mått: 60x120x10 cm
Densitet: 16kg/m3 – 65 kg/m3
Material: Yttermaterial i 75% polyester 25% lyocel. Fyllning 100% polyuretanskum
Tvätt: Överdraget kan tvättas i maskin på 30 grader
Garanti: 5 år

 


Antibakteriell
Candides madrass Antibakteriell är en av våra standardmadrasser med högkvalitativ skumfyllning. Madrassen är tillverkad i polyeterskum och polyretan med ett överdrag som både är antibakteriell och kvalster fritt.

Överdraget är avtagbart för tvätt.

Fakta Candide Madrass Antibakteriell
– Material som andas och leder bort fukt
– Naturligt kvalsterfri och antibakteriell
– Avtagbart och tvättbart överdrag

Mått: 60x120x10 cm
Densitet: 16 kg/m3
Material: Yttermaterial i 76% Polyester 24% Polypropen. Fyllning 100% polyuretanskum.
Tvätt: Överdraget kan tvättas i maskin på 30 grader
Garanti: 5 år

 

Se hela vårt utbud babymadrasser här.

 

 

OM Candide
Candide har mer än 40 år lång expertis inom tillverkning av högkvalitativa produkter för mamma och baby. Med hjälp av experter utvecklar och producerar dem allt ifrån madrasser, amningshjälpmedel och sovprodukter m.m. Rätt funktion för ändamålet och att produkten är säker är viktigt för att du som förälder ska känna dig trygg. Produkterna kontrolleras hela vägen från första utveckling till användning. Läs mer om Candide här.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hitta oss