Doomoo Basics 2-i-1 Skötväska och Resesäng i ny modern design

Doomoo Basics Skötväska och Resesäng8

Inför 2019 har Doomoo Basics 2i1 skötväska/resesäng lanserats i nytt modernt utförande men med samma praktiska funktion. Den är en smidig skötväska för resan som enkelt omvandlas till en skötbädd/resesäng när den vecklas ut. Den nya modellen visar på modern design och val av material. Tyget är vaxliknande och har en vattenavstötande effekt. Färgen är grå melerad med svarta detaljer. 

Doomoo Basics 2-i-1 Skötväska och Resesäng är en smart babyresväska som har allt. Den fungerar som en praktisk skötväska, som du kan vika ut till en bekväm säng eller skötbädd för babyn – utan att du behöver tömma den på innehåll. Perfekt när du är på väg.

Som skötväska är Doomoo Basics 2-i-1 både rymlig och funktionell. Den har hänganordning till barnvagn och fyra stora, praktiska fack på sidorna med dragkedja. Den har ett praktiskt termofodrat fack med kardborreband för nappflaska, som kan hålla drycken antingen kall eller varm. 

Skötväskan kan enkelt vikas ut och bli en säng eller skötbädd för babyn. De stora sidofacken blir då stabiliserande kanter på bädden. Alla saker kan vara kvar i väskan och blöjor med mera är lätt tillgängliga även när den används som säng.

Bädden har en mjuk madrass med avtagbart lakan. Som säng rekommenderas den för barn i åldern 0-6 månader, eller tills barnet själv kan ta sig upp. Men den kan användas längre, då den ena kortsidan kan vikas ner och som skötbädd kan den användas tills barnet blir blöjfritt. 

Den smarta skötväskan är tillverkad i lättviktsmaterial av toppkvalitet. Designen är tidlöst och funktionell. Axelbandet är reglerbart för att passa stor som liten och är brett med bekväm vaddering.

 

Fakta Doomoo Basics 2-i-1 Skötväska och Resesäng

– Multifunktionell, skötväska, resesäng och skötbädd
– Lätt, smidig och funktionell
– Termofack för nappflaska

– Facken alltid lätt tillgängliga

Väskmått: 40 x 40 x 15 cm

Sängmått: 80 x 35 x 18 cm
Vikt med madrass: 1,5 kg
Material: Väska: Polyester/polypropen. Madrassfyllning: polyuretan, överdrag fiberduk av polypropen. Lakan: 100% bomull.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hitta oss