om LullaLove

se produkter
bebis med lullalove rosa haklapp med trabitis
lullalove oda traleksaker med lekande barn
lullalove prasselbok med lekande bebis
lullalove haklapp med gummibitis med bitande pojke

LullaLove är ett modernt familjeföretag från Polen som startade 2013 med design i fokus. Deras multifunktionella produkter med en kombination av design och högkvalitativa material passar utmärkt till barn i alla åldrar. De praktiska funktionerna underlättar för föräldrarna samt får barnen att le. Det viktigaste för LullaLove är att skapa de bästa barndomsminnena genom modern och funktionell design.

Miljövänliga och säkra produkter
För LullaLove är det en självklarhet att värna om miljön, det är något som samtidigt ger trygga leksaker för våra små. Därför använder LullaLove endast naturgummi från heveaträd i sina bitleksaker av gummi och de färgas med vanlig livsmedelsfärg. Det värnar om miljön och är säkert för barnen att stoppa i munnen.

LullaLoves scarf och haklapp är tillverkad av bambuviskos, som för miljön är ett mer hållbart val än bomull. Det ger en rad fördelar för barnet för att haklappen absorberar mer fukt, den torkar fortare och den är naturligt antibakteriell.

LullaLoves träleksaker är handgjorda och tillverkade av massivt lönnträ eller bokträ, som slipats silkeslena och behandlats med en naturlig olja som är ofarlig för barnet. Det ger leksaker som både är hållbarare och säkrare än plastleksaker.

Alla LullaLoves produkter är tillverkade i Europa.

Design

Alla Mr B-produkter från LullaLove har olika funktioner och är sensomotoriska. Mr B värmebubben är LullaLoves första produkt, den ger lindring vid kolik och är samtidigt en leksak. Material, färger och ljud är noga utvalda för att stödja barnets utveckling och stimulera alla sinnen. Många av produkterna har även små lappar som är till för att pilla på samt öva pincettgreppet. Kontrastfärgerna på Mr B-produkterna gör det lättare för barn att hålla fast blicken och främjar visuell utveckling.

Hur det började

Mr B, alla LullaLoves berättelser börjar med den leksaken. Snart har det gått 4 år, men jag minns fortfarande dagen då mitt barn föddes. Jag hade haft en mycket svår graviditet och när min son föddes var jag som besatt av honom. Jag ville det bästa för honom. En natt slutade han aldrig gråta. Det var kolik. Jag försökte allt men till slut provade jag att lägga en handvärmare på magen – och det fungerade! Jag gjorde samma sak med mina vänners barn och det fungerade lika bra! Då frågade jag min syster Joanna som på den tiden studerade design på universitetet i Edinburgh, om hon kunde designa en värmekudde som även var en leksak.

Vi ville skapa en superhjälte, en karaktär med superkrafter. Vi kallade honom Mr B, eftersom ordet för mage börjar på B på polska (brzuch), engelska (belly) och tyska (bauch). Det var så det började.

Mr B blev på kort tid väldigt populär. Folk behövde få lära sig om sensomotorik, kontrastfärger, lappar och prasslande element. Att den här leksaken hjälper deras barn att utveckla sina sinnen. Förutom att den lindrar vid kolik, förstås. Bebisar älskar verkligen Mr B, oavsett hur gamla de är. Min son har varit inspiration till alla våra babyprodukter vi tagit fram.

//Anna

Hemsida: www.lullalove.com

lullalove huvudbubben med sovande pojke
lullalove med sovande bebis
lullalove trabitis med bebis