Tips – Fem produkter att ha med när du reser med bebis

Foto 2018 07 25 15 02 39 1 e1559729505677

När man reser med bebis vill man kunna ta med sig alla bekvämligheter man har hemma men gärna i ett resvänligt format. Vi listar fem smarta och lätta produkter som fungerar utmärkt att ha med på resan.

  1. Skötväskan är en given vardagskamrat men även på resande fot. Doomoo Basics 2-i-1 Skötväska och Resesäng är en multifunktionell skötväska. Den har samma stora utrymme som en vanlig skötväska men med den extra funktionen att den kan vecklas ut och bli en resesäng. I botten på resesängen finns en madrass och ett tillhörande lakan som enkelt fästs med kardborrband. Lakanet kan tas av och tvättas.

 

  1. Amningskudden används ofta flitigt hemma men kan kännas klumpig att bära med sig. Candide Amningskudde Armpuff är en smart amningskudde som du enkelt drar på armen. Kudden är fylld med vadd och omges av ett överdrag i extra mjuk ökotex-bomull. Fyllningen är fast och ger bra stöd för dig när under amningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Doomoo Basics filt och badlakan är smart att ha både hemma och på resan. Den ena sidan är av supermjuk ökotex bomull. Den andra sidan är av superabsorberande frotté till det nybadade barnet. Filten är en bra basprodukt till det nyfödda barnet med läckage lite här och var och blir snabbt till en favorit eller snuttefilt. Storleken är endast 80 x 70cm – lagom att få plats att ta med när man ska resa iväg.

 

 

 

 

 

  1. Doomoo Basics Uppblåsbar badmadrass är perfekt när du ska bada spädbarn. Du blåser upp den likt en vanlig luftmadrass och barnet vilar mjukt på mittpartiet som är gjort av nät för att vatten ska kunna rinna igenom. Barnet får på så sätt lagom mycket vatten på sig och flyter bekvämt på madrassen. Du som vuxen som badar barnet får båda händerna fria till tvätt och lek med barnet, perfekt när det ska sambadas. Badmadrassen kan användas när ni badar i pool eller hemma i badkaret av både förälder, syskon eller hemma och mor-/farföräldrarna. Den här badmadrassen är väldigt liten, smidig och lätt att hålla ren. Den kommer i en förvaringspåse med zip-lockfunktion och är lätt att ta med sig på resan.

 

  1. Pabobo Nattlampa Super Nomad är en praktisk nattlampa och leksak att ta med sig. Den lyser upp till 200h på en laddning och väger endast 70 gram. Pabobo Super Nomade Nattlampa har mjuka former som gör att den är extra säker och användarvänlig för barn. Pabobo Super Nomad Nattlampa är en LED-lampa och blir därför inte varm. Barnet kan hålla nattlampan i handen eller ha den med sig i sängen. Det behagliga skenet ger trygg nattbelysning för yrvakna barn och föräldrar och kan vara ett hjälpmedel när man ska natta sin lilla. Lampan har en inbyggd ljussensor och reglerar själv ljuset mellan sina två lägen. Ju mörkare det är, desto starkare lyser lampan. När det är ljust i rummet släcks lampan automatiskt. Du laddar den enkelt med en USB-sladd. Pabobo Nattlampa Super Nomad finns i tre olika färger och motiv. Se produktfilmen på YouTube!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hitta oss